جایگاه تبلیغات شماره 1
سایت موزیکس پوزیکس در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی می باشد. جهت پخش اثر هنری خود در رسانه موزیکس پوزیکس با شماره واتساپ 09164004825 مکاتبه نمایید.
آهنگ های ویژه

دانلود آهنگ جدید

جدیدترین آهنگ های ایرانی و پر طرفدار با لینک مستقیم و رایگان همراه با دو کیفیت

دانلود آهنگ جدید ایرانی و موزیک پاپ، آلبوم، موزیک ویدیو، فول آرشیو

دانلود آهنگ جدید در اپلیکیشن اندروید موزیکس پوزیکس

هیچکس

۱۴۰۲/۱۲/۲۹|۰ نظر

بیوگرافی سروش لشکری (هیچکس)

سروش لشکری (زادهٔ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۶۴) که با نام هنری هیچ‌کس شناخته می‌شود، خواننده، رپر و ترانه‌نویس ایرانی در سبک رپ فارسی است. دانشجوی اخراجی رشته مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد گرمسار می باشد او حالا با نام هنری هیچکس به پدر رپ ایران مشهور است.

به دلیل تأثیرگذاری او بر این سبک موسیقی در ایران، از او با لقب «پدر رپ فارسی» یاد می‌شود.نخستین آلبوم رسمی وی با نام جنگل آسفالت (۱۳۸۵)، نقطه عطفی در رپ فارسی به‌شمار می‌رود.[۴][۵] او همچنین از بنیان‌گذاران گروه‌های موسیقی زیرزمینی ۰۲۱، صامت و ملتفت است.

او با همسرش آزاده اکبری در بریتانیا زندگی می کند.

 

خانواده

سروش لشکری در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۶۴ در تهران زاده شد. او فرزند یک خانواده پنج نفری است. او تا دو سالگی در آلمان زندگی کرد و سپس ساکن محلهٔ ونک تهران بود. او دانشجوی رشتهٔ زبان انگلیسی در دانشگاهِ واحد گرمسار بود اما تحصیل خود را نیمه‌کاره رها کرد. پدر او که مالک یک کارخانه در اصفهان است، اصالتی همدانی دارد و با حسین لشگری (خلبان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در جنگ ایران و عراق اسیر بود) نسبت خانوادگی دارد.

هیچ‌کس در سال ۱۳۸۷ به‌اتهام «ترویج و انتشار موسیقی بدون مجوز» از سوی دادگاه احضار شد. او با قرار وثیقهٔ ۵ میلیون تومانی و تعهد نسبت به عدم خواندن رپِ بدون مجوز تا زمان تشکیل دادگاه آزاد شد. هیچ‌کس بعد از مهاجرت به بریتانیا، در لندن زندگی می‌کند و در دانشگاهی مشغول به ادامه تحصیل بود. او در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۹۶ از حسن روحانی حمایت کرد.

 

نسبت با خلبان لشکری

سروش لشکری با سرلشکر خلبان حسین لشکری، باسابقه ترین آزاده در بند نیروهای بعثی عراق نسبت فامیلی دارد و از این نظر نیز منحصر بفرد است.

 

۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲: سال‌های آغازین

لشکری در ابتدا سال ۱۳۷۹ کارش را با بازخوانی ترانه‌های انگلیسی آغاز کرد، اما این بازخوانی‌ها با استقبال چندانی از سوی مخاطبان مواجه نشد.

 

دلیل اسم هیچکس

او با نام هنری «هیچ‌کس» کار خود در موسیقی رپ را آغاز کرد. این خوانندهٔ رپ در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی فارسی دلیل انتخاب این نام برای خود را این‌گونه بیان کرده‌است:

«دلیل انتخاب اسم هیچ‌کس هم این بود که می‌خواستم یک تضادی ایجاد کنم با تأثیری که می‌خوام بگذارم و حرف‌هایی که می‌زنیم. هیچ‌کس نماد هیچ‌چیز نیست و من این را دوست دارم»

آهنگ چشما رو من از هیچ‌کس و سالومه ام‌سی در سال ۱۳۸۲، یعنی نقطهٔ آغازین موسیقی زیرزمینی در ایران منتشر شد که باعث شد دیگر هنرمندان رپ به سمت بازخوانی آثار دیگر در این سبک ترغیب شوند. برخی رسانه‌های خارجی از هیچ‌کس و سالومه ام‌سی به عنوان نخستین خوانندگان در رپ فارسی یاد کردند. این اثر جز نخستین ترانه‌های رپ فارسی بود و در زمانی منتشر شد که امکانات و تجربهٔ خوانندگان این سبک در ایران بسیار کم بود.

 

معرفی نخستین خوانندگان دختر رپ فارسی

در این دوران، هیچ‌کس نخستین رپرهای دختر را به رپ فارسی معرفی کرد. وی نخست سالومه ام‌سی و سپس پانی را به مخاطبان موسیقی رپ شناساند و در تولید و نشر آثار هنرمندان زیرزمینی نیز نقش مهمی را ایفا کرد. این فعالیت‌ها باعث شد که دیگر هنرمندان این سبک، لقب «پدر خوانده» را به او بدهند و بعدها دیاکو و رضا پیشرو آهنگی به نام پدر خوانده را منتشر و به هیچ‌کس تقدیم کردند.

 

۱۳۸۲ تا ۱۳۸۶: تشکیل ۰۲۱ و صامت، آلبوم جنگل آسفالت

در سال ۱۳۸۲، هیچ‌کس یکی از نخستین گروه‌های رپ ایران را با نام «۰۲۱» و با شعار «تهران برای همیشه» ایجاد کرد.

در آغاز هیچ‌کس در ترانه‌های خود به کل‌کل‌های رایج با دیگر خواننده‌های رپ می‌پرداخت، اما سپس، بیشتر ترانه‌هایی با مضامین اجتماعی منتشر نمود. بعدها آشنایی و دوستی او با رضا پیشرو موجب شد تا این‌دو با یکدیگر، یکی از نخستین گروه‌های حرفه‌ای رپ به نام «صامت» را راه‌اندازی کنند.

در سال ۱۳۸۵ هیچ‌کس آلبوم جنگل آسفالت را با آهنگ‌سازی مهدیار آقاجانی روی آی‌تیونز منتشر کرد. انتشار این آلبوم که حال و هوایی خیابانی داشت و موضوع ترانه‌های آن مشکلات اجتماعی کشور ایران بود، نام هیچ‌کس را بیش از پیش بر سر زبان‌ها انداخت و او را به موفق‌ترین خوانندهٔ رپ ایران در آن روزها بدل کرد. همچنین تک‌آهنگ یه مشت سرباز نتیجهٔ شهرت جهانی را برای هیچ‌کس دربرداشت. در نماهنگ این ترانه، پیشرو، علی قاف، بهرام نورائی، ریویل، مهدیار آقاجانی و… به صورت افتخاری حضور دارند.

 

نخستین نماهنگ رپ فارسی

مهرک گلستان، خوانندهٔ رپ ساکن لندن، ملقب به ریویل، از راه اینترنت و با میانجی‌گری یک خوانندهٔ رپ به نام دیو، با هیچ‌کس آشنا شد و در سفر خود به تهران با او دیدار کرد. ریویل در این‌باره گفته‌است:

«بعد از آشنایی با هیچ‌کس از سبک کارش خیلی خوشم آمد و نخستین بار در میدان ونک با هم قرار گذاشتیم. با هم قرار گذاشتیم که با هم آهنگ رپ بخوانیم که توش موسیقی سنتی هم باشه. با همکاری چندین نوازندهٔ سازهای ایرانی این کار را انجام دادیم و ویدئوهایش را خودمان فیلم‌برداری کردیم.»

هیچ‌کس و ریویل چندین ترانه را با هم اجرا کردند که ترانهٔ «تیریپ ما» با نماهنگ سیاه‌وسفیدی که شامل صحنه‌هایی از قلیان‌کشی و رقص قمه در خیابان‌های تهران بود، بازخوردهای زیادی را در پی داشت.

 

۱۳۸۸: یه روز خوب می‌آد و خروج از ایران

هیچ‌کس در فیلم کسی از گربه‌های ایرانی خبر نداره ساختهٔ بهمن قبادی که در سال ۱۳۸۸ منتشر شد، حضور داشت و نماهنگ اختلاف را اجرا کرد. در نمایی از این فیلم، حامد بهداد در نقش «نادر» به سراغ هیچ‌کس می‌رود تا او را برای سفر به لندن دعوت کند. هیچ‌کس درحالی که به دعوت نادر جواب منفی می‌دهد، با اشاره به اصیل بودن رپ فارسی می‌گوید: «ما چیزی که می‌خونیم بهش میگن رپ فارسی؛ فارسی، یعنی مال همین جاست.»

هیچ‌کس در سال ۱۳۸۸ ترانه یه روز خوب میاد را خواند که واکنش او نسبت به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ تعبیر شد. این ترانه بهترین و پرطرفدارترین ترانه منتشر شدهٔ سیاسی در آن زمان شد.

هیچ‌کس سرانجام از ایران خارج شده و در لندن ساکن شد. اگرچه در مصاحبه با دویچه‌وله محل زندگی خود را تهران ذکر کرد.[۲۰] او دربارهٔ دلیل خروج خود از ایران گفت:
«کلاً من برای همیشه نیومدم بیرون؛ بلکه اومدم کانال‌ها را برای بچه‌های تهران باز کنم. می‌خوام با مهدیار آقاجانی آلبوم بدم بیرون و با بهترین رپ‌خوان‌های جهان کار کنم تا ببینم چند چندن؟»

 

۱۳۸۸ تا ۱۳۹۱: تشکیل ملتفت، آلبوم انجام وظیفه و تک‌آهنگ‌های فردی

در ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ آلبوم انجام وظیفه برای فروش بر روی آی تیونز و آمازون و برای دریافت رایگان نیز در وب‌سایت‌ها منتشر شد. انجام وظیفه با همکاری مشترک اعضای گروه ملتفت (مهدیار آقاجانی، هیچ‌کس، قاف، فدایی و ریویل) حاصل شد که دارای ۵ آهنگ با موضوع‌های مختلف است. هیچ‌کس در دو آهنگ ما از اوناشیم و انجام وظیفه از این آلبوم حضور داشت.

 

آهنگ «اون مثل داداشم بود» و جدائی از صامت

در پی همکاری هیچ‌کس با گروه زدبازی در آهنگ چرا بدی از آلبوم زاخارنامه، به دلیل اختلاف رضا پیشرو با اعضای زدبازی، جنجال‌هایی میان هیچ‌کس و پیشرو به وجود آمد که در ۱۴ بهمن ۱۳۹۰، هیچ‌کس در آهنگی با نام اون مثل داداشم بود پیشرو را مورد خطاب قرار داد و پیشرو نیز آهنگی به نام لوبیای سحر آمیز در جواب به این آهنگ منتشر کرد. سرانجام اختلافات به وجود آمده میان هیچ‌کس و پیشرو که سازندگان گروه صامت بودند، موجب منحل شدن این گروه شد.

 

۱۳۹۱ تا کنون: آلبوم مجاز و تک‌آهنگ‌های فردی

هیچ‌کس در ۱۲ فروردین ۱۳۹۲ در قطعهٔ صوتی که از خود منتشر کرد، از کار بر روی آلبوم جدیدش به‌نام مجاز خبر داد و از همکاری خودش با آهنگ‌سازهای جدیدی با نام‌های حسن و حکمت در این مجموعه خبر داد. مهدیار آقاجانی به همراه حسن و حکمت آهنگ‌سازی آلبوم مجاز را انجام دادند.

سرانجام آلبوم مجاز پس از ۷ سال کار برای ساخت آن، در ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ با برچسب (لیبل) ملتفت منتشر شد. آلبوم شامل ۱۶ آهنگ با موضوعات مختلف است که با حضور مهمان فدائی، قاف و ریویل تهیه شده‌است.

 

آهنگ فیروز

وی در ۱ فروردین ۱۳۹۴ تک‌آهنگ فیروز را منتشر کرد که در آن به شخصیت تاریخی حاجی فیروز می‌پردازد. موضوع آهنگ فیروز توسط مهدی اخوان ثالث در پاورقی یکی از شعرهای خود در مجموعه شعر ارغنون، با ابراز تنفر از حاجی‌فیروز ذکر شده و آن را «بقایای نفرت‌انگیز عهد توحش و برده‌داری» نامیده‌بود.

 

ازدواج با آزاده اکبری

سروش لشکری با خانم آزاده اکبری موسس فروشگاه اینترنتی Lync Media Group ازدواج کرده است، همسرشان همچنین از فعالان حقوق بشر می باشد.

 

ماجرای بستن پیچ تتلو

خانم آزاده اکبری بعد از دعوت امیر تتلو از دختران جوان برای حرامسرای خود در اینستاگرام، توانست با ارسال مدارکی اکانت این هنرمند بی اخلاق را حذف کند.

او بعد از این ماجرا مورد هجوم طرفداران تتلو قرار گرفت.

دانلود آهنگ موضوع : | 22 بازدید

برترین های ماه

بهترین‌های این ماه را برای شما آماده کرده‌ایم.

پر بازدیدترین آهنگ این هفته

  1. دانلود آهنگ لیلا لیلا اهای فرشته مغرور
  2. دانلود آهنگ یوسف زمانی کالکشن شاد ۲
  3. دانلود آهنگ یوکسون بو کالبی یاکسام
  4. دانلود آهنگ رضا صادقی حوا
  5. دانلود آهنگ مهدی احمدوند آتیش پاره
  6. دانلود آهنگ گرشا رضایی بزن دلتو به دریا
  7. دانلود آهنگ شاهین بنان قسم
  8. دانلود آهنگ عرفان طهماسبی وای اگر
  9. دانلود آهنگ میثم ابراهیمی شال سیاه
  10. دانلود آهنگ مسیح و آرش رنگ خدا
  11. دانلود آهنگ علی عبدالمالکی دلم تنگه
  12. دانلود آهنگ سامان جلیلی ممنونم
  13. دانلود آهنگ محمد لطفی تو
  14. دانلود آهنگ یوسف زمانی از تو بهتر
  15. دانلود آهنگ راغب ابرو مشکی
  16. دانلود آهنگ جدید شادمهر عقیلی بی احساس (ورژن ویولون)
  17. دانلود آهنگ آرون افشار بزار همه دنیا بدونه
  18. دانلود آهنگ محسن ابراهیم زاده دیدم که میگم
  19. دانلود آهنگ هوروش بند کجا رفته بودی
  20. دانلود آهنگ آرمین زارعی حالا هی
  21. دانلود آهنگ حسین منتظری در بهشت
  22. دانلود آهنگ آروین صمیمی شیرین
  23. دانلود آهنگ مجید رضوی دوست دارم
  24. دانلود آهنگ محمد لطفی مثل تو
  25. دانلود آهنگ محسن ابراهیم زاده من مردم مگه
  26. دانلود آهنگ میثم ابراهیمی شدی عشقم
  27. دانلود آهنگ سامان جلیلی بارون عشق
  28. دانلود آهنگ آصف آریا نبودی در حدم
  29. دانلود آهنگ حسین توکلی از اون شب
  30. دانلود آهنگ علی عبدالمالکی عشق است
بخش فیلم و سریال فیلم و سریال بخش آرتیست اینستا آرتیست

فهرست هنرمندان

برترین آهنگ ها

آهنگ های پرطرفدار

دانلود مستقیم اپلیکیشن اندروید موزیکس پوزیکس